لیست اختراعات احمد احمدي
دستگاه برش و خم میلگرد آجدار سیستم هیدرولیك با الكترو موتور تك فاز و سه فاز تكمیل اختراع شماره 47867
تكميل دستگاه برش و خم ميلگرد آجدار سيستم هيدروليك با الكترو موتور تك فاز و سه فاز به شماره 47867 به تاريخ 16/2/1387
اختراع فرآيند بالانس ديناميكي توربين گازي فرآيندي جهت بالانس كردن پره ها به روش ديناميكي در توربين هاي گازي مي باشد. بسياري از تجهيزات حساس و كليدي در كارخانجات و به خصوص صنايع بزرگ را ماشينهاي دوار تشكيل مي دهند و نابالانسي جرمي قسمتهاي متحرك اين تجهيزات يكي از مشكلات تكراري و مهم آنها است. وجود نابالانسي باعث بالا رفتن ارتعاشات ماشين شده و در نتيجه موجب كاهش عمر قطعات و خرابي المانهاي ماشين ميگردد. افزايش ارتعاشات ميتواند به حدي برسد كه كاركرد ماشين را غير ممكن نموده و توقف ماشين را اجتناب ناپذير نمايد. بررسي علل و عوامل توليد ارتعاش يكي از موارد اساسي تعمير و نگهداري پيشبينانه است كه امروزه در صنايع مختلف مطرح ميباشد. يكي از منابع اصلي توليد اين ناميزاني در ماشين هايي با حركت دوراني، توزيع نامناسب اجزاء دوار حول محور دوران يا همان روتور ميباشد. مساله يافتن بهترين چيدمان براي اجرامي حول يك محور دوار، جهت توليد كمترين خروج از مركزيت جرمي موضوع اصلي رديفچيني است. در اين نوآوري پرههاي رديفهاي مختلف يك روتور بگونهاي كنار هم قرار ميگيرند كه مجموعه روتور هم از لحاظ استاتيكي و هم از لحاظ ديناميكي بالانس ميشود. مسئله بالانس ديناميكي به يك مسئله بهينه سازي تركيبي بنام مساله پارتيشنبندي عددي تبديل شده و با استفاده از الگوريتم تفضلات كامل حل ميشود.
دستگاه ابداعي اين امكان را به پيمانكاران ميده كه ضمن عمليات برش در جهت خم طي استانداردهاي تعريف شده در شعاع خم هر ميلگرد آجدار بر اساس قطرشان به سهولت اقدام نمايند كه اين امر در مبحث زلزله امري مهم وقابل توجه ميباشد .
در پروژه حاضر كه با عنوان رزينهاي سيليكون اكريليك با مقاومت شستشويي و تنفس پذيري بسيار بالا جهت استفاده در صنعت رنگسازي در مناطق مرطوب كشور و صادرات به كشورهايي كه ميزان بارندگي در آنجا بالاست در صنايعي نظير عايق بام و بتن كه نياز به رزين هايي با مقاومت شستشويي و تنفس پذيري بالا دارند مورد تقاضا جهت ثبت مي باشد، به فرمولاسيون جديد نائل گرديده ايم كه داراي مقاومتهاي شستشويي و تنفس پذيري بالا دارند مورد تقاضا جهت ثبت مي باشد به فرمولاسيون جديد نائل گرديده ايم كه دراي مقاومت هاي شستشويي و تنفس پذيري بالا مي باشد. چنانچچه در بخش توصيف اختراع شرح مبسوطي در اين داده مي شود. دانش فني و استفاده از رزينهاي پايه آب بر پايه منومرهاي اكريلاني حدود 10 سال است كه به كشورمان آورده شده است كه استقبال بسيار زيادي از آن مي شود. زيرا در گذشته جهت ساخت رنگ از رزينهاي پايه حلال استفاده مي شده كه با تجه به اينكه حلال هاي آلي سرطان زا بوده و براي سلامتي انسان مضر مي باشد و از طرفي ديگر باعث آلوده شدن محيط زيست مي گردد. دنبال يك جايگزين مناسب با همان خواص رزينهاي پايه حلال براي آن بوده اند كه با توليد رزينهاي پايه آب اين مشكل را بطرف گرديد. ولي با اين حال در مناطق مرطوب كشور و كشورهايي با آب و هواي مرطوب نظير كشورهاي شمالي با مشكلاتي نظير طبله كردن و پوسته كردن رنگ توليدي با اين رزينها مواجه اند كه براي غلبه بر اين مشكل يك تركيب سه جزئي رزين و حلال سيليكوني و شروع كننده تركيبي مي سازند كه تا حدي از بروز اين مشكل جلوگيري مي كند. در فرمولاسيون اختراعي كه براي اولين بار در ايران تهيه گرديده است و مشابه ندارد با استفاده از منومر سيليكوني و وارد كردن آن در زنجير پليمري و ساخت تركيب يك جزء طبق شرايط پليمريزاسيون رزيني توليد گرديده است كه تا حد مطلوبي انتظارات مورد نظر در خصوص مقاومت شستشويي و خواص تنفس پذيري را برآورده ساخته است. بررسيهاي اينترنتي و جستجو از طرق ديگر نشانگر جديد بودن موضوع است.
در صنايع ساختماني و مخصوصا كارخانجات و كارگاه هاي صنعتي پوشش هاي كف يا كفپوش ها حائز اهميت بسيارند. اين كفپوشها از سطح بتني زيرآبند كه با عبور افراد و ماشين هاي سنگين مدام در معرض سايش و فرسودگي است حفاظت كرده و لذا از تعمير مداوم اين سطوح بتوني كه بسيار هزينه بر مي باشد جلوگيري مي كند. كفپوش به دليل قابليت رنگ پذيري بالا و تنوع فرم و نرگ موجب افزايش زيبايي محيط كار مي شود و از طرف ديگر سطحي قابل شستشو و مقاوم در برابر فرسايش و آلودگي فراهم مي آورد به صورت سنتي هم اكنون از پوشش هاي دو جزئي پايه حلال اپوكسي و يك سخت كننده يا هاردنر به عنوان كفپوش استفاده مي شود اما استفاده از آن داراي محدوديت هاي زيادي نظير ماندگاري، كم خطرات زيست محيطي و قيمت بالاست. در اختراع حاضر به پوشش جديدي بر پايه رزينهاي آكريليك آب پايه و تركيبات معدني نائل گرديديم كه داراي مزاياي زيادي از جمله مقاومت بالا كم خطر بودن و مقرون به صرف بودن است.
عشاهاي آنديك نانو حفره به خاطر اينكه رنجي در محدوده نانو دارد و همچنين داراي حفره هاي كاملا يكنواخت مي باشد اخيرا به شدت مورد توجه قرار گرفته است. مهم ترين و كليدي ترين مرحله توليد غشاء حل لايه آلومينيمي و لايه مانع جهت راه به دري غشاء مي باشد. در اين اختراع فرايند بهينه جهت از بين بردن لايه سدي (Barrier Layer) در غشاء هاي آلومينايي نانو حفره انجام گرفته است كه شامل مراحل زير است: 1- عمليات آماده سازي قبل از آندايز اول 2- آندايز اول 3- اكسيد برداري لايه آندايز مرحله اول 4- آندايز مرحله دوم 5- حل زمينه آلومينيمي 6- حل لايه سدي
آندايزينگ يك فرايند الكترو شيمي است كه در طي اين عمليات يك لايه اكسيد آلومينيم متخلخل بر روي آلومينيم تشكيل مي شود. درون اين خلل و فرج ها يك سري رنگدانه ها قرار مي گيردو بدين ترتيب لايه آنديك رنگ مي شود در اين اختراع آندايز رنگي با استفاده از جوهر صنعتي انجام گرفته است كه شامل مراحل زير است: 1- عمليات آماده سازي قبل از آندايز 2- آندايزينگ 3- آندايز رنگي با استفاده از جوهر صنعتي
تولید نانوپودر اکسید روی با استفاده از حلالهای آلی و حرارت دادن
موارد یافت شده: 21